Nyhetssak 4

Daniel og Tore på slottsmiddag

Styreleder i Fotballstiftelsen Marianne Smith Magelie er også aktiv i Oslo Rotary. Gjennom sitt arbeid i organisasjonen har hun fått invitasjon til slottets hageparty. Ledsagere for dagen er Daniel Gundersrud fra Stabæk og Tore Knutsen som spiller på Sandefjord sitt gatelag.

– Kjempehyggelig. Det blir stor stas, forteller Gunderud til Budstikka.

Marianne Smith Magelie er glad for å kunne ta med seg to av Gatelagenes utøvere med på slottsfest.

–  Jeg ønsker å være utradisjonell ved å invitere noen som kan ha stor glede av en slik deltagelse. Gjennom hele livet har jeg vært opptatt av å gjøre noe bra for andre som kanskje ikke har like trygge og gode rammer rundt seg som det jeg har. Da jeg fikk invitasjonen tenkte jeg straks på det som opptar meg mye om dagen, nemlig Gatelagene.

– Ved å gi det til to fra Gatelag ser jeg en enorm glede både hos Daniel og Tore som er invitert, men også ved at lagene deres heier dem frem og er stolte på deres vegne. Og selvfølgelig rører det meg også. Det gir meg en positiv og god følelse på at jeg har valgt riktige ledsagere.