Nyheter

Publikumsrekord for gatelagene

 

Publikumsrekorden ble slått med klar margin da Odds og Vålerengas gatelag møttes til dyst i pausen i Tippeligakampen mellom Odd og Vålerenga. Rundt 9000 tilskuere var på plass på Skagerak Arena, noe som ikke er hverdagskost for guttene og jentene på gatelagene. Det ble imidlertid en opplevelse både spillere og trenere sent vil glemme.

– Det var en spent gjeng i bussen på vei til kampen, smiler Svein Helge Liknes. Noen var så nervøse at de nesten ikke klarte å snakke. Men med en gang de var utpå der, storkoste de seg. Det var en opplevelse for livet, avslutter Liknes.

Odd var vertskap for begivenheten. Selv om hovedkampen ikke gikk slik hjemmelagte ønsket, var daglig leder Einar Håndlykken fornøyd med arrangementet.

–  Vi er bare glade for å kunne vise frem gatelaget vårt når vi har mulighet. Vi er stolte av dette produktet og det gjøres en kjempejobb av mange rundt arbeidet som fortjener en anerkjennelse, understreker Håndlykken.