Nyheter

Brann til topps i Vestlandsmesterskapet

Brann gikk av med seieren i høstens Vestlandsmesterskap. De møtte imidlertid tøff motstand mot hjemmelaget Haugesund og vant med knappest mulig margin 1-0 i første kamp. Men mot Viking viste Brann ingen nåde. Maskineriet malte på, og det endte til slutt med en overbevisende 4-0 seier til Bergens stolthet. Haugesund tok sølvplassen etter en sterk 1-0 seier mot Viking.  

Det var imidlertid fotballgleden, samholdet og fellesskapet som var den store vinneren denne dagen.

– Dette er utrolig gøy, smilte Brann-keeper Kim bredt etter turneringsslutt. – Det er supert å vinne, men det er egentlig ikke det viktigste. Det beste er å være sammen og ha det moro. Vi er jo som en stor familie, understreket han.

Fotballstiftelsen takker FK Haugesund for en fantastisk dag for alle involverte