Nyheter

Takk for 2 fantastiske dager på Lillestrøm!!

200 spillere, trenere, lagledere og støtteapparat var samlet i LSK-hallen 8.-9. desember.

Her var det god fotball, høy intensitet og noe frustrasjon. Det som kommer aller best frem er den gode lagånden og kameratskapet. På banen spilles det tøffe kamper, på sidelinjen støtter og trøster medspillere og motspillere hverandre.

12 Gatelag var med, Fredrikstad, Stabæk, Asker, Vålerenga, Viking, Haugesund, Brann, Start, Sandefjord, Strømsgodset, Odd og Lillestrøm.

Gratulere til Brann med seieren!
Gratulerer til Viking med fairplay-pokal!!

Gratulerer til Lars Petter med Fotballstiftelsens ærespris! Lars Petter har vært med fra den spede start i Fredrikstad for snart 6 år siden. Han har ikke gitt seg, det har nok vært noe frustrasjon der også. Da, som nå stiller han opp for spillerne sine når det trengs. Takk for jobben du gjør!

Selv om disse vant de gjeveste prisene denne gang, er hver spiller en vinner i seg selv. Spillerne som er med i turneringen har tatt noen valg, de har møtt på treninger. Hvilke historier du måtte bære på er ikke tema, her spilles det fotball. Og det er helt herlig å se hvordan spillere blir kjent med hverandre og får venner rundt omkring i landet.

Tusen takk til Lillestrøm, Espen Søgård og Jørgen Heen Enger som sportslig arrangører for et knirkefritt arrangement!

God Jul til deg fra Fotballstiftelsen!

Gatelagsturnering, les mer:
Braksuksess for Gatelagsturneringen, Sandefjord, juni 2016 »