Nyheter

Ungdomslivet som raknet

Som habil fotballspiller i 3. divisjon startet 17 år gamle Raymond Myrholt på veien mot avgrunnen – grov vold, tyverier og 3,5 år i fengsel. Utrolig nok har denne historien en lykkelig slutt.

Tekst/Foto: dagsavisen.no/fredrikstad24

Nordlendingen er en del av FFK-laget som midt i juni vant NM for gatelag. Og hvilken bragd det var for Myrholt og lagkameratene! For bak suksessen og jubelbrølene skjuler det seg en svært mørk fortid. Mange av spillerne vet knapt hva et normalt liv i voksen alder er for noe. Det gjelder også Raymond Myrholt fra Nordreisa.

– Det jeg angrer mest på er at jeg gjorde ting som sendte meg i fengsel i til sammen tre og et halvt år. Sønnen min er i dag 17 år, og det er ikke tvil om at det var unødvendig bortkastet tid bak murene. Så mye dumt jeg gjorde for å havne der, slår han fast under intervjuet med Dagsavisen Østfold i kafeen på Fredrikstad Stadion.

Les hele artikkelen: Ungdomslivet som raknet