Nyheter

Ivrige gatelagssupportere

Andre serierunde:

HamKam og Moss møttes til andre serierunde i Østlandsserien 2018 denne uken og på Hamar var det god stemning. Det ble en målrik kamp hvor HamKam tok ledelsen tidlig og Moss kom sterkt etterhvert. Det endte til slutt hele 9-15! Publikum var vitne til mye godt spill og flere perlemål. Begge lags målvakter stod meget bra og hadde det ikke vært for dem ville det nok vært dobbelt så mange scoringer. Rundt banen var det god stemning.

– Så ofte som mulig

Det var rundt 20 tilskuere tilstede under kampen. Damene på bildet er trofaste supportere av HamKam og spesielt en av spillerne. De heiet og ropte kampen gjennom og skapte en ekstra flott ramme rundt kampen.

– Vi prøver så godt vi kan selv om stemmen ikke alltid holder, sier en av dem.

– Av og til er vi med på bortekamper også, sier en annen.

 

En herlig dag på Hamar ble avrundet med felles lunch i kantina på Briskeby, før Moss dro hjem igjen. En dag fylt av minnerike opplevelser.

 

HamKam – Moss 9-15:

Sted: Hamar

Tilskuere: Ca 20

Stemning: Meget god

 

Les om kampen og se bilder på Moss sine hjemmesider: Seier i målkalas