Nyheter

Velkommen, Tromsø IL!

«TIL Gatelag er et samarbeid mellom TIL og Tromsø Kommune. I første omgang vil spillerne komme fra kommunens egens rus- og psykiatritjeneste.»

«Tom Høgli har et brennende engasjement også utenfor fotballen og han ville bidra til å få TIL Gatelag på beina.

– Vi hadde et ønske om å få på plass et gatelag slik at enda flere får ta del i det å være en toppklubb. Vi har jobbet litt over tid og hatt god kontakt med Fotballstiftelsen, som har vært en veldig nyttig sparringspartner. Vi var så heldig at kommunen allerede hadde et tilbud innenfor rus- og psykiatritjenesten, som trente en til to ganger i uka. Dette er nå et lag som skal representere TIL både i NM i gatefotball og i ulike turneringer, noe vi ser frem til, sier Høgli.

 

Les hele saken her

 

 

– Jeg er glad og stolt over at vi har fått dette på plass fordi vi i Tromsø IL ønsker å være mer enn en fotballklubb. Vi skal ha en sterk posisjon i forhold til samfunnsengasjement og vi skal ha et samfunnsansvar, sier administrerende direktør i TIL, Stig-Arne Engen.»

 

Les hele saken her