Nyheter

Fotballstiftelsen med Orkla på Norway Cup

Orkla hadde invitert næringslivet til kamp på Norway Cup 1. august hvor motstanderne var et kjendislag.
Erna Solberg var lagleder for næringslivet. Statsministeren har utfordret Orkla på FNs bærekraftmål og fotballen ble brukt som virkemiddel for fokus på nettopp dette. 11 bedrifter stilte sterkt, med innbyttere. Fotballstiftelsen var gjest og brukte anledningen til dialog som en del av forberedelsene til høstens evalueringskonferanse som vi skal gjennomføre for dialog med politikere, samarbeidspartnere og klubbene.
 
Bildet til venstre: Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen og styreleder i Fotballstiftelsen, Marianne Smith Magelie. Trøen har vært en sentral H politikere som har bidratt mye overfor Fotballstiftelsen med sitt samfunnsmessige engasjement.
Bildet til høyre: Marianne Smith Magelie og konsernsjef i Orkla, Peter A. Ruzicka.
Bildet i midten: Statsminister Erna Solberg i aksjon.