Nyheter

Aalesund FK starter Gatelag

«Søndag ble en svært verdifull avtale underskrevet av klubben, Ålesund kommune og Fotballstiftelsen. Aktørene har sammen startet gatelag, et tilbud som retter seg mot mennesker med alle slags former for rusavhengighet, mennesker under rehabilitering og dem som har klart å bli rusfrie.»

Dette skriver Aafk på sine egen hjemmeside etter at avtalen om å starte Gatelag ble underskrevet.

Styrelder i Fotballstiftelsen, Marianne Smith Magelie, er godt fornøyd med klubben og kommunen og håper nå andre klubber i området blir inspirert.

– Det er strålende at Ålesund har kommet med og vi håper dette kan inspirere «møreklyngen» til å etablere Gatelag. Jeg er godt fornøyd med hvordan klubben har forberedt seg og ikke minst hvordan klubb og kommune, med ordfører og miljøarbeidere i spissen, går hånd i hånd. Ålesund er startklare og rekrutterer nå spillere – vi gleder oss, sier Smith Magelie.

Velkommen og lykke til!

Les hele saken på Ålesunds hjemmeside:
«Viktig signering på Color Line stadion»