Nyheter

Viking reetablerer Gatelag i Stavanger!

Etter en systematisk jobbing i 2018 er det en glede for styreleder i Fotballstiftelsen, Marianne Smith Magelie, å meddele at Viking er tilbake for å videreutvikle et samfunnsansvar og reetablere Gatelag i Stavanger.
I september ble det gjennomført et oppstartsmøte hvor Brann ville bli en god fadder/samarbeidspartner for Viking. Klubben jobber nå bredt ut og samarbeider med blant annet Frelsesarmeens Friskt Alternativ for å ivareta en god og sportslig tilnærming for laget. Kommunen, med NAV og rusomsorgen, er også på banen. Daglig leder i Viking, Eirik Henningsen, er godt fornøyd med det positive samarbeidet han har fått med Fotballstiftelsen i denne prosessen.
Bilde (fra venstre):
Styreleder i Fotballstiftelsen Marianne Smith Magelie, daglig leder i Viking Eirik Henningsen og samfunnsansvarlig i Brann Linn Beathe Hæreid Espeland