Nyheter

Gahr Støre trente med Brann!

– Med idrett kommer du ut av ting som er vanskelig både fysisk og psykisk.

Det sa leder for Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, til NRK etter å ha trent med Branns Gatelag fredag 16. november.
Partilederen la også ut bilder og tekst etter treningen på sin egen Facebook-side.

Se hele innslaget på NRK her.

Lagleder og trener for Branns Gatelag, Linn Beate Hæreid, skrev følgende på Facebook etter det spennende besøket:
«Nok ein spennande dag på Stadion. Viktig at Norge og Bergens beslutningstakara ser effekten av tiltak som Gatelaget. Ser betydningen av å ha eit lag i ryggen, ein trenar og støtteapparat som har tru på deg og medspelara som ser deg og blør for den samme drakta. Kanskje dei sterkaste rusforebyggende faktorane for veldig mange av våre spelara. Så ja, me får til meir når me samarbeider med det offentlige, når vårt mål er å skape eit rausare og meir inkluderande samfunn.»