Nyheter

Velkommen til Norges mest spennende fotballturnering denne uken!

Fotballstiftelsen og Strømsgodset TF ønsker velkommen til fotballfest i Tønsberg  4. – 5. desember 2018

Vi inviterer til Norges mest spennende fotballturnering  og den viktigste førjulsaktiviteten på Fix Arena i Tønsberg.

Turneringen starter tirsdag 4. desember klokken 12.00 med avspark fra ordføreren i Tønsberg, Petter Berg, og stortingsrepresentant Erlend Larsen (H) og avsluttesonsdag klokken 16.00.(se vedlagte program/kamp-program). Til turneringen vil det komme ca 250 utøvere fordelt på 16 lag og vi feirer felles idrettsglede og samhold med festmiddag på Quality hotel i Tønsberg. Der vil det også bli underholding av eksterne og egne krefter, og avslutning med julegaver og premier til alle.

Ideen om Gatelag ble unnfanget i Fredrikstad 2010 og har utviklet seg i stor fart.Gatelagene våre har spillere som står for mot, respekt, felleskap og glede, og som bruker fotball som virkemiddel for å få flere dager uten rus.Tanken er at veien ut av rus er lettere når man har et lag i ryggen, en trener og støtteapparat som har trua på deg og medspillere som ser deg og blør for den samme drakta. Det har 18 toppklubber fra hele Norge bevist over snart 8 år.

De nasjonale turneringene må oppleves for å forstå omfanget av gatelagene og hva det betyr for spillerne. Gleden av å representere, en by, en klubb, sine lagkamerater og ikke minst seg selv gjennom kraften av et klubbemblem er sterkt å oppleve og ekte.

Fotballstiftelsen med sine Gatelag ønsker å bidra til å gjøre en forskjell. Sammen med det offentlige utvikler vi oss godt. Vi fårstøtte fraHelsedirektoratet og NAV,  og er glade for å også spille på lag med  NAV og ruskonsulenter i de ulike kommunene, slik at spillerne våre kan få utviklet sine ressurser på mange plan. Hver uke produserer vi over 3000 rusfrie timerog gjennom samarbeid mellom klubb, det offentlig og private aktører, har mellom 70-80 spillere siden oppstart i 2011 funnet veien ut i jobb og skole.

Vi håper dere også vil ta del i Norges viktigste aktivitet før jul, som garantert vil by på god fotball, idrettsglede, samhold og sterke møter.Under Nasjonal turnering feirer vi ikke bare gull, men alle store og små seirer både på og utenfor banen. Hvis dere ønsker intervjuer med spillerne eller trenerne våre kan dette gjennomføres etter nærmere avtale.  Ta kontakt med Fotballstiftelsens utviklingsjef Selim Emeci (922 17 811) eller styreleder Marianne Smith Magelie (922 61 332).

Velkommen – vi gleder oss til å ta i mot dere på Fix arena!

FS – nasjonal turnering – program og kampoppsett Tønsberg 2018