Nyheter

Bli med i Fotballstiftelsens Fantasy-liga!

Hvilket gatelag har den beste Fantasyspilleren ?

Avspark i eliteseriesesongen 2019  nærmer seg med stormskritt. Det betyr også at det er duket for en ny sesong med Eliteserien Fantasy.

I år skal Fotballstiftelsen kåre sin beste fantasyspiller blant gatelagsspillere og trenere. Det vil bli premie til årets beste spiller som deles ut under nasjonal turnering i desember. Det er helt gratis å spille.

Bli med i vår egen Fantasy-liga ved å klikke på denne linken

https://fantasy.eliteserien.no/?autojoin-code=17926-3896

Dersom det ikke fungerer kan du bruke vår liga-kode: 17926-3896

Hva er Eliteserien Fantasy?

Eliteserien Fantasy handler om å konkurrere med dine venner, familie, kollegaer, eksperter – hele Norge – om å sette sammen det beste laget av spillere i Eliteserien før sesongstart. Eliteserien Fantasy følger hver runde i Eliteserien – og ditt Fantasy-lag får poeng på bakgrunn av hvordan spillerne presterer hver runde. Fantasy-spill er engasjerende og spennende – og internasjonalt er det estimert at over 40 millioner mennesker spiller fantasy-spill i den globale sportsindustrien.

Lykke til!