Nyheter

Regjeringen utfordrer gatelagene til kamp

Arbeids- og sosialministeren Anniken Hauglie hadde med seg en glimrende overraskelse til gatelagene da hun åpnet nasjonal turnering på Hamar 11.-12. juni. Statsråden utfordret vinneren av turneringen til å møte regjeringslaget til kamp. Hauglie mente selv at regjeringen måtte ligge i hardtrening i forkant av kommende møte.

Se nyhetssaken på NRK om gatelagsturneringen her

Første turneringsdag var fylt med sol, godt lagspill og idrettsglede. Gatelagspillerne satte spesielt stor pris på alle de frivillige fra HamKam som hadde tatt turen til Briskeby for å hjelpe til under turneringen. Et høydepunkt var også Tor Ole og Kiwis grillhjørne hvor det ble vartet opp med burgere og pølser fra Orkla.

Kiwigjengen holdt grillen varm under hele turneringen

Tor-Ole Kirknes var glad for å kunne bidra

Blomster til de frivillige fra Tromsøs spillerne og trenere

Fotballstiftelsen ønsker å rette en stor takk til Orkla og Kiwi som sponser turneringen med mat. I tillegg til maten har også alle de 13 butikkene fra Brumunddal til Stange stilt med en person hver til arrangementet.  Orkla ga i år sin fair trade pris til Aleksander på Hamkam, for hans innsats for gatelagene og hans kamp mot rus.

 Nina Aas fra Orkla sammen med Aleksander Kaumer

Vi er stolte av Aleksander og de andre flotte spillerne våre på gatelagene og ser fram til høstens kamp mot regjeringen.