Nyheter

Fredrikstads gatelag vs Regjeringen

Velkommen til kamp på Ullevaal 8. august klokken 18:00

Under åpningen av nasjonal gatelagsturnering på Hamar i juni, inviterte arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie vinneren av turneringen til kamp mot regjeringslaget. «For regjeringen handler det om å anerkjenne jobben disse menneskene gjør hver dag i sitt livs viktigste kamp – nemlig kampen for en rusfri hverdag og et godt liv», sa Hauglie i åpningstalen. Etter to tøffe turneringsdager var det til slutt Fredrikstads gatelag som kunne smykke seg med tittelen Norges beste gatelag og glede seg til å møte regjeringen til kamp.

Det er FFKs gatelag som skal spille kampen, men dette er også en hyllest til alle våre gatelag og spillere for den jobben de gjør hver dag for en rusfri hverdag og et bedre liv. Det er også en anerkjennelse av alle menneskene med et hjerte for gatelagene, de frivillige som er med å skape de trygge og gode arenaene for våre spillere, kommunene som bistår oss og våre samarbeidspartnere som gjør det mulig å tilby et fullverdig fotballtilbud til 19 lag og over 250 spillere hver uke.

I løpet av de siste 8 årene har over 100 spillere funnet veien tilbake til utdanning eller jobb og hver uke produseres mellom 3-4000 rusfrie timer på tvers av våre gatelag. Dette ønsker vi å feire med deg den 8. august

Gatelagene er forankret i klubber i norsk toppfotball, og våre gatelagsspillere tilbys et fullverdig fotballtilbud på klubbenes stadion. For våre spillere er det en stor opplevelse av fotballfamilien åpner dørene til selveste Ullevaal Stadion slik at kampen mellom regjeringslaget og Fredrikstads gatelag kan spilles nettopp der.

Vi håper også du har lyst og anledning til å komme til Ullevaal den 8. august for å ta del i fotballfesten.

Program torsdag 8. august

Kl. 18.00 Stadion Åpner dørene for publik (NB: Inngang 16 benyttes)

Kl. 18.25 Regjeringslaget ankommer stadion

Kl. 18.45 Velkommen og oppvarming

Kl. 19.00 Kampstart

KL. 19.30 Mingling på indre bane mellom alle gatelagsspillere

Kl. 20.00 Avslutning

(Vi kommer til å ha en kiosk åpen ved inngang 16 under hele arrangementet)