Nyheter

Sandefjord seriemester 2019

Etter en lang og velspilt sesong kunne Sandefjords gatelag i dag endelig slippe jubelen løs og feire at de igjen har vunnet østlandsligaen. 

Med egen speaker for anledningen og et engasjert hjemmepublikum lå alt til rette for at laget skulle ta sitt andre seriemesterskap. Årets siste motstander Strømsgodset kom med alle intensjoner om å spolere festen, men Sandefjords lag ble for sterke og vant til slutt komfortabelt. Selv om gatelagsfotballen handler om så mye mer enn å vinne fotballkamper, så er et seriemesterskap likevel noe som henger høyt for flere spillere. For mange er det også en bekreftelse på  hvor langt man har kommet i eget liv, for veien mot et seriemesterskap byr på den del tøffe kamper og de tøffeste kjempes ofte utenfor fotballbanen. 

Eksportmaskin

Sandefjords gatelag har de siste årene hatt et ganske hektisk overgangsvindu til arbeidslivet for spillerne sine under kyndig ledelse av Morten «Manpower» Vestly som har ansvaret for den arbeidsrettede oppfølgingen av spillerne på laget. Når du har en så god spilleragent kreves det nødvendigvis også gode trenere til å ta i mot nye rekrutter og bygge gatelaget videre. Petter Olsen og Roger Iversen har gjort en formidabel jobb på den fronten og har sørget for masse god gatelagsaktivitet. Nå kan de også smykke seg med å være trenerne med flest seriemesterskap i gatelagsfotballen. Så spørs det om det om Sandefjord klarer å beholde suksesstrenerne eller om andre gatelag forsøker å snappe de opp før neste sesong!

Mer enn fotball

Underholdningsverdien i gatelagsserien er stor, det scores nemlig fryktelig mange mål noe som dessverre også betyr at enkelte lag slipper inn fryktelig mange mål. Noen av våre lag har lange tapsrekker og såvidt fått smakt på en seier i løpet av sesongen. Til alle de sier vi TAKK. Takk for at dere har stått sammen og kjempet i alle kampene, takk for at dere aldri gir opp og for at dere vet at dere over tid kommer til å utvikle dere som enkeltmennesker og lag. Takk for at dere tror på at gatelagsfotballen bidrar til  å skape et bedre liv, med mindre rus og at uten dere så skapes ikke like mange rusfrie timer. Når alt kommer til alt er vi et felleskap av utøvere som forsøker å skape en bedre tilværelse for oss selv og husk at det alltid kommer en ny sesong. 

Årets sesong har vært lang og tøff og gatelagsfotballen tar stadig nye steg. Tusen takk til alle lag som har deltatt og nok en gang gratulerer så mye et velfortjent seriemesterskap til Sandefjord! 

Vi ses på nasjonal turnering 3. og 4. desember!