Nyheter

Gatelagene er i gang igjen!

2020 har så langt ikke vært den beste markeringen for tiårsjubileet til gatelagene. For ikke bare er vi som alle andre sterkt berørt av koronapandemien, men økonomisk har vi også møtt utfordringer. Et betydelig kutt i årets tildeling har medførte at flere lag måtte permittere trenerressurser og støttepersoner rundt gatelagene

Men takket være et generøse bidrag fra Johan H. Andresen og Ferd Sosiale Entreprenører har mange av våre fantastiske trenere og ressurspersoner fått muligheten til å komme tilbake til jobb. Et viktig bidrag i en tid der fraværet av fotballen og samholdet på gatelagene har vært tøft for mange.

Men nå er vi endelig i gang igjen og etter flere uker uten aktiviteten kan gatelagene nå melde om stor gjensynsglede blant spillere og trenere!

For selv om alle har holdt kontakt via telefon, Facebook og videochat så er det ingenting som slår følelsen av sosialt samvær med lagkompiser eller å drasse med seg en halv kilo gummikuler hjem etter en fotballøkt.

Trykk her for å lese mer om at gatelagene endelig er i gang igjen

Asker tilbake på føyka

Fotballgolf i Molde

Ut på tur med gatelaget til Notodden

Fotballgolf hos Godset

Gatelagsquiz

Fotballglede på Briskeby