Nyheter

Toppoppgjør på fotballgolfen

Hva skal vi finne på når livets viktigste aktivitet; fotballkamper er satt på vent. Golf for eksempel?

Vakre Liertoppen mellom Asker og Drammen, huser en fin attenhulls fotballgolfbane. «Biffen» og Co var ikke vanskelig å be til en match, konkurransemennesker som de jo er, de fra «Plankebyen. Litt flere Blaa enn røde og hvite riktignok og en viss avventende og nervøs stemning på en ny arena for spillere og ledere. Det var imidlertid ingen grunn til å ha nerver. Dette er jo en match det pleier å gnistre av, men ikke denne gang. Smilet og latteren satt løst hele veien med herlige kommentarer som du bare finner i en fotballgarderobe. Det er så viktig å treffe andre lag i denne tida. Holde kontakt med gamle venner, – se hverandre live, dog med avstand og ingen klemmer eller handshakes.

Sportslig sett var Stabæk det beste laget denne gang og på denne arenaen. «Ello» også fra de Blaa var best individuelt med 56 «spark» Et resultat som er tett på de beste som har gått de 18 hullene før oss. Herman Stengel (eks Stabæk/VIF og nå Godset) har 51 så det sier litt om nivået disse gutta har inne.

Kampens øyeblikk var imidlertid da FFKs Rene åpnet med «hole in one» på første spark og på samme lag, Ole Magnus avsluttet med det samme i sitt siste spark. Det vil sannsynligvis ikke vises med Ildskrift på himmelen, men vil iallfall skrives med «permanent pen» på Liertoppen Golfbanens White Board hvor alle de beste er behørig nevnt.

Flott opplegg på en fin dag i august. Anbefales.

Espen og Stein