Nyheter

Velkommen til Gatelagsweben

I en tid der kamper og turneringer er utsatt på ubestemt tid, treninger avholdes med god avstand og stadiondørene mange steder dessverre er stengt savner gatelagene sin møtearena og ikke minst felleskapet på tvers av klubber. Gatelagsweben kan ikke erstatte kamper og turneringer, men gatelagsweben er en digital møteplass der gatelagene og spillerne får anledning til å få motivasjon i hverdagen, komme i kontakt med andre spillere, konkurrere mot andre lag og kjenne på felleskapsfølelsen som er så viktig for oss.

Gatelagsweben foregår på tirsdager og torsdager klokken 14:00 og det er rullerende aktiviteter som enten foregår på Facebook eller Zoom med samme link hver gang: https://us02web.zoom.us/j/218465867

Gatelagsquizen

Gjør deg klar for en Gatelagsquizen!  Vi har tidligere arrangert quiz mellom lag men nå er det duket for den individuelle utgaven av gatelagsquizen. Alle mot alle, men man representerer sitt lag og og det er knyttet stor spenning til hvilket gatelag som har den beste «quizeren». Både før og etter quizen har spillerne anledning til å se hverandre, sende en hilsen og kjenne på at de skal konkurrere. Gatelagsquizen er på Zoom

Ola Hobber Nilsens Dommerakademi

Ola Hobber Nilsens dommerakademi er et interaktivt og morsomt konsept der Ola deler og diskuterer sine erfaringer fra sin lange toppdommerkarriere med deltakerne. Det blir vist videoklipp av interessante dommeravgjørelser deltakerne får lov til stemme over og diskutere om avgjørelsen var riktig eller gal, skulle det vært gult eller rødt? Straffe, ikke straffe? Dette vil du ikke gå glipp av! Dommerakademiet kommer til å gå over 3 moduler med hvert sitt overordnede tema. Dommerakademiet er på Zoom

Spørrehjørnet med Dag Solheim 

Spørrehjørnet er gatelagsspillernes mulighet til å stille en kjent profil spørsmålet de alltid har lurt på. Dag Solheim leder seansen i elegant stil og legger opp til en interessant og motiverende samtale med gjesten. Alle kan være med og alle kan stille spørsmål. Spørrehjørnet med dag streames live på Facebook.

Torsdagspraten med Fotballstiftelsen

Annenhver torsdag vil Fotballstiftelsen invitere til en uhøytidelig torsdagskaffe med alle gatelagsspillere der vi oppsummerer uka, hører hvordan det har gått og får vite eventuelle planer for helgen. Dette er vårt digitale treffsted som har lav terskel og der spillere på tvers av lag får mulighet til å bli bedre kjent med hverandre og Fotballstiftelsen. Torsdagspraten er på Zoom

Program – Gatelagsweben