TROMSØ

 

TIL Gatelag startet opp i begynnelsen av mai og blir offisielt en del av Fotbalstiftelsen 14.mai 2018. Laget er i første omgang et samarbeid mellom Tromsø Idrettslag og Tromsø kommunes rus- og psykiatritjeneste. Det er planlagt treninger hver onsdag og fredag.

To ganger i uken møtes spillerne til frokost på Alfheim Stadion, levert av samarbeidspartner Orkla. Deretter blir det satt opp buss fra Alfheim til Skarphallen, der spillerne får utlevert utstyr. Etter trening er det buss tilbake til Alfheim.

Tromsø IL ønsker å være med å bidra til at mennesker innenfor rus- og psykiatrien skal få lov til å være med på det fotballen har å by på. Vi tror at fotballen kan spille en viktig rolle i folks hverdag og at fotballmiljøet kan være til hjelp for å få mennesker ut i samfunnet og heve deres livskvalitet.

Vårt mål er at Gatelaget skal være en bidragsyter til at noen spillere enten begynner å studere eller kommer seg ut i arbeidslivet. Vi ønsker å gi enda flere muligheten til å kunne kalle seg en ”TIL-spiller”.

 

Treningstider:
Onsdag 10:00 – 14:00 (frokost, trening og lunch)
Fredag 10:00 – 14:00 (frokost, trening og lunch)

 

Les mer om Tromsøs Gatelag på TILs hjemmeside

 

 

SONY DSC

 

 

Prosjektleder:

Tom Høgli

tom@til.no

Kommunalt ansatt:

Michael Wæraas